Een weekje genieten in Taray
Door: Sander en Meike
Blijf op de hoogte en volg Sander en Meike
06 Mei 2007 | Peru, Cusco
Afgelopen week zijn we in de sacred valley geweest, dat was echt heerlijk!! super groot huis en tuin en heel erg mooi weer!
We zaten met nog 2 leuke duitse mensen, en nog 3 wat oudere lui.. Meike had een kamer met Johanna en Sander met Nils. In onze badkamer zat een tuintje:S
We hebben 2 hele vette excursies gedaan. Eerst naar de zoutmijnen en daarvandaan een hele zware tocht omhoog gelopen van ong 3uur.
Later in de week naar de ruines van Pisac, daar konden we naar beneden lopen..ook heel mooi.
Verder gewoon les gehad, met zn 2en, dat was wel relaxed! en heel veel geluierd, spelletjes gespeeld en films gekeken!
Zeer geslaagde week dus!
O en op de terugweg in de bus, ging een oud vrouwtje naast Johanna plassen in een emmertje en gooide vervolgens de inhoud uit het raam..was een aparte ervaring. Het is overigens ook zo dat de bussen prop en prop vol zitten..als je denk dat er echt niemand meer bij kan gaan er zo nog 10 mensen meer bij..lijn 11 is er niks bij!
Zaterdag teruggekomen en bijna gelijk door naar een volleybal/voetbal toernooi. was ook leuk.
savonds zijn we met een hele groep in de stad gaan eten, gezellig!
Vandaag zijn sander en ik nog naar een hele grote markt geweest, moulino market.
Sander heeft een horloge voor 10 sol gekocht waar hij heel trots op is!
Verder weer terug in de familie..eigenlijk willen we weer terug naar Taray..
Eind van de week gaan we trouwens naar lake Titicaca.
Heel erg bedankt voor alle reacties, Super leuk!
We hebben nog niet echt goeie frietjes gegeten, anne, wel veel kindjes die van alles en nog wat verkopen..en Spaans gaat steeds beter!
Volgende keer zullen we wat fotos plaatsen.
liefs sander en meike
ps hoe gaat het met de competitie?redden jullie het wel zonder ons?
O en geniet maar weer van de regen jongens!!
chau!
07 Mei 2007 - 07:41
Merel:
En ik maar denken dat je de eerste weken hard zou studeren... Jullie doen al harstikke veel leuke dingen. Ben redelijk jaloers. Heb zelf toch ook maar weer een vakantie geboekt. Maar zo mooi als die van jullie is t niet :(
Heel veel plezier nog, ik wacht met spanning op de foto's :)
Veel liefs en een dikke kus! -
07 Mei 2007 - 08:02
Anne-m En Tineke:
Zo zo dat klinkt allemaal erg leuk.. Tineke: Die oplossing van dat vrouwtje vind ik echt wat voor je moeder.. als ze weer eens zo nodig moet haha.. Geniet van alle dingen die jullie nog gaan doen!! Wij kijken weer uit naar jullie volgende verhalen.. Liefs Tineke en Anne-MArlijn -
07 Mei 2007 - 08:22
Lot:
Klinkt allemaal super! Ben inderdaad wel heel erg benieuwd naar de foto,s! Wanneer gaan jullie eigenlijk met t werken beginnen?
X -
07 Mei 2007 - 08:56
Marian:
Hola Meike en Sander, Wat leuk allemaal, ik hoor het al jullie genieten volop, veel succes met jullie spaanseles en met alles wat jullie nog gaan doen.
Buenes tardes, adios,
Marian en Jaap
07 Mei 2007 - 09:01
Irene:
Leuk, super!
Wat een reaktie van tineke ik heb liever een catheter!!
maar goed ik zal voortaan een emmertje meenemen kijken of dat de oplossing is.
Jongens maak er nog wat van in het gezin er komen ook weer leuke momenten! -
07 Mei 2007 - 09:12
Erik:
Hallo dan... ben blij om te horen dat jullie het naar je zin hebben. Eerlijk gezegd kunnen we nog wat hulp gebruiken bij de competitie. Gaat niet zo heel best, een na laatste. Gister hebben we 4-4 gespeeld. Redelijk terug gekomen want we stonden 3-1 achter. Ik heb het dubbeltje gepakt samen met nr. 40, maar helaas onnodig de mix verloren met miranda dmv een super tiebreak. Beetje jammer. Maar we hebben in middels de sterkste gehad, dus als t een beetje mee zit degraderen we niet.
Nou veel plezier nog daar, en ik zie het volgende berichtje wel weer verschijnen.
grtz -
07 Mei 2007 - 09:27
Nienke:
Heey! Superleuk om weer wat te horen! ben erg jaloers en hier regent t nu idd:( Bij jullie zeker wel lekker weer?? Superleuk dat jullie naar Lake Titicaca gaan..! Succes nog met de (laatste week?) school en met het werken! Doe voorzichtig! Kuss -
07 Mei 2007 - 09:54
Marielle:
Klinkt allemaal heel erg goed. Wat een ervaringen meteen. Blijf ervan genieten. Ik ben net terug uit de states en heb het daar ook helemaal naar mijn zin gehad. Liefs. -
07 Mei 2007 - 10:51
Meindert:
Klinkt als heel zwaar daar. Goed hoor dat jullie zo alles opzij zetten voor het grote doel: Spaans leren. Wat nou plezier maken, nee studeren. Hartstikke goed.
Komende vrijdag organiseren we het eerste grote MeikeenSanderzijnerlekkernietfeest. Dat gaat een maandelijks terugkerend fenomeen worden waar alle mensen die op deze site posten voor worden uitgenodigd. We verheugen ons er allemaal al op. Jullie ook veel plezier daar in een vreemd gezin. Wij vermaken ons wel.
Dikke zoenen!
Meindert -
07 Mei 2007 - 15:50
Miranda:
neeee, het gaat niet zo met de competitie.... haha, we missen jullie wel degelijk!! Maar daar zou ik me maar niet zo druk over maken als ik jullie was. Geniet er maar lekker van daar, dan maken wij ons wel druk over onze prestaties en Mike ;)!!!
Kussie -
07 Mei 2007 - 16:38
Sabine:
Hola!! Dat klinkt allemaal zeer ontspannen! Leuk! Wij hebben hier zelf ook exotische temperaturen gehad, nu regent het al de heeeeele dag. Maar ja. Blijf genieten, ben benieuwd naar de foto's. XX -
07 Mei 2007 - 17:53
Iris, Nina En Vera:
Heerlijk om jullie te volgen. Wat een leuke verhalen. Super. Have fun!
Dikke kus van ons 4ren. -
07 Mei 2007 - 23:32
Tom:
Hola! klinkt errug goed allemaal, hoewel dat lopen enzo van mij dan weer niet hoeft, evenals emmer-plas-uit-raam-gooiende-na-in-de-bus-geplast-te-hebbende-dametjes.. :|
anyways, hoop dat jullie je prima blijven vermaken en goed studeren want dat heeft nog nooit iemand kwaad gedaan! :)
have fun!
adios y un besito -
08 Mei 2007 - 05:48
Edwin:
Ik verwacht natuurlijk het volgende bericht wel in het spaans, dan kunnen jullie bewijzen dat er niet alleen maar gerelaxed wordt. In de competitie gaat het super, we hebben al 7 punten (na 4 wedsrtijden) en missen jullie helemaal niet. Zondag nog 4-4 tegen het altijd lastige Vreeswijk.
Veel plezier nog.
Edwin -
08 Mei 2007 - 14:23
Lennie:
zoals jullie al hebben kunnen lezen gaat t echt top met de competitie, mike en ik zijn echt een geweldig duo, winnen alles! ;) dus we missen jullie echt niet hoor!
natuurlijk missen we jullie haha, maar zo te lezen hebben jullie het veel leuker daar dus geniet er maar van! en even n pedagogisch advies voor het irritante kindje in het gezin: pedagogische tik werkt altijd goed ;)
veel plezier nog!
kussies len -
08 Mei 2007 - 19:41
Died:
Badkamers met tuinen, volle bussen, slechte frietjes, zware tochten omhoog, mooie omgevingen en goedkope spulletjes. Klinkt heel erg Zuid Amerika allemaal... Maar plassende emmervrouwtjes in de bus!??!?! Die ben ik nog niet tegen gekomen. Hahaha.
hasta pronto. Besos -
10 Mei 2007 - 08:47
Martin:
Wat een heerlijke ervaringen doen jullie op. Bestaan er ook Peruaanse frietjes? -
11 Mei 2007 - 07:59
Marie-Louise:
Wat een feest:)
Ik dacht eigenlijk ook dat jullie flink zouden gaan leren..dit klinkt heel wat beter;)Genieten jullie vooral van alles en natuurlijk van de zon! Hier moeten wij het volhouden met veel water uit de lucht..Succes en geniet ervan!en oja..ik ben benieuwd naar de foto's.
liefs Marie-Louise -
13 Mei 2007 - 11:07
Malou:
aaaaah, Super!! Jaloers, jaloers, jaloers! Ik hier dagen maken van 9 tot 5 in de bieb om mijn bachelorscriptie af te krijgen en jullie met je billen in de zon! Lekker hoor. Klinkt super allemaal. Gaat het al beter qua communicatie met het gastgezien? Benieuwd naar de foto's!
veel liefs! -
14 Mei 2007 - 21:18
Vera:
klinkt relaxed allemaal, volgens mij vermaken jullie je wel!
hier nog lekker druk leventje, dit weekend naar Paris :)
geniet van de omgeving en elkaar
kussie