Nazca en Huacachina - Reisverslag uit Cusco, Peru van Sander en Meike - WaarBenJij.nu Nazca en Huacachina - Reisverslag uit Cusco, Peru van Sander en Meike - WaarBenJij.nu

Nazca en Huacachina

Door: Sander en Meike

Blijf op de hoogte en volg Sander en Meike

07 Juni 2007 | Peru, Cusco

Vorig weekend zijn we naar Nazca geweest, voor de beroemde lijnen! Het was erg vet in zo´n klein vliegtuigje laag over de grond te vliegen! Coole ervaring! Daarna nog naar een begraafplaats van voor de Inka-tijd.
En toen zijn we met een collectieve taxi, dus samen met nog 4 Peruanen naar Ica gereden!
Daar vlakbij ligt Haucachina, dat is een oase in de woestijn. We zijn daar met een sandbuggie en sandboards de woestijn in gegaan! Dat was zooo ontzettend gaaf! sjeesen door de woestijn en af en toe met je sandboard op je buik de berg af, super snel!
We zijn er trouwens heel asociaal met een vip-bus heen gegaan, heerlijk luxe!

Het reizen is ons zo goed bevallen dat we niet meer kunnen wachten.. we vertrekken deze zaterdag al naar de zoutvlaktes in Bolivia!! En daarna is het tijd voor Costa Rica! Het echte reizen gaat nu beginnen en daar hebben we super veel zin in!

We hebben afgelopen week ook Diederik en Pieter ontmoet, super gezellig! Straks nog maar weer even een biertje drinken met ze! Raar idee he..

Verder hebben we dinsdag de spulletjes op school gegeven! Een poging gedaan paaltjesvoetbal te doen met strandbal en blikjes, alleen dat bleek iets te ingewikkeld voor ze! Wel waren de krijtjes echt een geweldig succes!
Vrijdag is al mijn laatste dag en als het goed is gaan we dan tanden poetsen, jeeh!

• 07 Juni 2007 - 19:02

Died:

Erg max als je het mij vraagt! Waar blijven de andere zwijnen? ;)

Maareh het is hier savonds wel koud zeg! Dat heb ik in 6 maanden niet meer meegemaakt. Goed dat jullie al snel naar de warmere plekken gaan!

Tot zo!

• 07 Juni 2007 - 19:18

Janneke:

GAAF! echt helemaal super. Heel veel plezier met het "echte" reizen....ik vind het soieso al helemaal echt! En foto's zijn ook heel bijzonder!

• 07 Juni 2007 - 19:28

Anne-Marlijn:

Hooi!!
    wat super allemaal zeg!! En wat een gave foto's WAAUUW!! Heel veel plezier met het reizen,, geniet er van en maak nog maar veel mooie foto's!!

liefs,

• 07 Juni 2007 - 19:29

Irene:

het was weer een hele ervaring geweldig!
    succes met poetsen en veel plezier in bolivia kus

• 07 Juni 2007 - 20:04

Marielle:

leuk jongens, alweer een berichtje van jullie. Jullie hebben echt een bijzondere tijd daar en wat een mooie foto's. Van afstand genieten we mee. Liefs ook van Eric.

• 07 Juni 2007 - 23:08

Isabelle:

hey meike echt super grappig heb de afgelopen dagen hetzelfde als jullie gedaan. gister en eergister ook gesandboard, net de begraafplaats bezocht en morgenvroeg gaan we vliegen. Wel echt slim dat jullie de zoutvlaktes gaan doen want schijnt toch echt geniaal te zijn. hih succes met de tandenpoets les en we meeten in utrecht! kga jullie reis volgen, geniet ervan x isabelle

• 08 Juni 2007 - 08:25

Sabine:

Ik heb echt maar 1 woord voor jullie: JALOERS!!!!

Oh, doen jullie de groetjes aan Died en Pieter, haha?? XSabine.

• 08 Juni 2007 - 11:37

Miranda:

Wat een verhalen... en leuke foto's! Gaaf hoor! Geniet er nog maar lekker van en ik ben blij dat de krijtjes een succes waren;-)!!!

Kus Miranda

• 08 Juni 2007 - 11:47

Steven:

DAT ZIJN BERICHTEN!!!!de entertainfactor wordt telkens hoger!
    jammer dat er geen voetbaltalentjes daar rondlopen, anders kon je ze meteen contracteren...
    veel plezierrrrrrrrrrr

• 08 Juni 2007 - 18:05

Annelies:

Volg jullie belevingen. Sandboarden: enorm gaaf! Misschien een idee voor aan 't Waalstrand ;) Veel plezier in Bolivia.

• 09 Juni 2007 - 09:01

Tom:

Damn...te cool! Misschien toch ook maar eens sparen... ;)

Wel supertof dat jullie pieter en died meeten en gemeet hebben daar en gewoon kunnen zeggen:
    Biertje?!

Dus, lekker reizen en genieten en ook al duurt het ff af en toe, lees wel alles hoor!

Adios

• 10 Juni 2007 - 08:43

Nina:

Hej!
    echt leuk joh wat jullie allemaal doen!
    Jullie zijn nu toch al in Bolivia?
    Ik hoop dat het daar net zo leuk wordt als in Peru!
    Kus Nina

• 11 Juni 2007 - 17:14

Nienke:

heey!! wat leuk om weer wat te horen! en wat vet dat jullie in de woestijn zijn geweest!! leuke foto's ook weer. en meik, die kindjes zijn echt schattig! maar heb je nu al 4 weken daar gewerkt dan?! tijd gaat hard.. voor jullie ook zeker! Nou heel veel plezier in Bolivia!! Je kunt op t zoutmeer erg komische foto's maken omdat je daar geen diepte ziet.. Weet je die van mij nog? Bijv dat je n fles neerzet op de voorgrond en zelf 50 m naar achter loopt en t dan net lijkt alsof je op die fles staat! Veel plezier nog! Kuss

• 13 Juni 2007 - 17:12

Je Broertje:

heey lekker bezig daar ziet dr heel vet uit allemaal , idd raar jij aan het bier kuss

• 13 Juni 2007 - 21:29

Marieke:

Wow, wat vet dat sandboarden in de woestijn!!!! Veel plezier met jullie reis!! kus marieke